РЕЗУЛТАТИ НВО – 2024

В НУ „Тодор Г. Влайков“ на НВО по БЕЛ се явиха 51 ученици, което представлява 94,44 % от всички четвъртокласници, а на НВО по математика се явиха 49 ученици, което представлява 90,74 % от всички четвъртокласници. Яница Якимова от IV „б“ клас е постигнала  100 точки на НВО и по двата учебни предмета, само една точка не е достигнала на Теодора Пейчева и Сияна Петрова от IV „в“ клас и двете имат 99 точки на НВО по БЕЛ.

Резултатите на училището на НВО по български език и литература и на НВО по математика са по-високи от тези на регионално ниво и тези на национално ниво.

По български език и литература учениците от НУ „Тодор Г. Влайков“ имат 5,12 % по-висок резултат от общия резултат на регионално ниво и 2,58 % по-висок резултат от общия резултат на национално ниво.

По математика четвъртокласниците от училището са постигнали 4,98 % по-висок резултат от общия резултат на регионално ниво и 0,49 % по-висок резултат от общия резултат на национално ниво.

Поздравления за всички ученици, техните класни ръководители: Татяна Минчева, Таня Пижова, Александра Илиева и учители ГЦДО – Анелия Иванова и Миглена Балова.

ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС И ПОСТИЖЕНИЯТА ВИ!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *