УЧАСТИЕ НА НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ „ТОДОР Г. ВЛАЙКОВ” В НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ“

В периода 17–19 юни 2024 г., представители на НУ „Тодор Г. Влайков” гр. Пирдоп,  заедно с иновативно начално училище „Яне Сандански“ – гр. Разлог и неиновативно ОбУ „Христо Ботев“ – с. Дълго поле гостуваха на  иновативно ОУ „Светлина“ – с. Тополица. В прекрасния двор-парк ученици от училището ни подариха  букет от чудесни музикални изпълнения, които ни заредиха с настроение и приповдигнатост.

Дора Русинова – директор на училището ни приветства с добре дошли. По стара българска традиция на прага ученици в народни носии ни посрещнаха с хляб  и сол. Влязохме в сграда построена преди 140 години, а се озовахме в училище на бъдещето. Цялото училищно пространство има уникален облик –  физическата и технологичната среда, дава възможност всеки един учител да може умело да преплете традиционното с модерното обучение в иновативна и интерактивна образователна среда.

Учителите споделиха своя  опит и работещи практики, както по отношение на обучението, така и по отношение на организационни и административни въпроси.

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *